Prijava
E-news lista = info o novinama i popustima.

 

Kompletna ponuda - klikni ovde

 

Pametne kuće, šta je to?

U pitanju su automatizovani sistemi sa kojima možete upravljati sa daljine, preko vašeg pametnog, mobilnog telefona, na primer.

U paketu za pametnu kuću je centrala koja upravlja:

-alarmom, kamerama, detektorima dima, senzorima, detektorima poplave, pametnim utičnicama, pametnim sijalicama....

Na takav sistem možete priključiti i razne dodatke koji vam omogućavaju da otvarate vrata garaže, kapiju, spuštate i dižete roletne i sl.

 

FIBARO potiče iz Poljske. Uređaji pružaju sveobuhvatni ekosistem prilagođen prostorijama i potrebama članova domaćinstva.FIBARO zna šta je najvažnije - pristup domu i podacima zaštićen je na najvišem nivou. 

Sistem je jednostavan za instalaciju i upotrebu. Uređaji su spremni za upotrebu odmah nakon raspakivanja i kratke konfiguracije. Još jedna pogodnost koju pružaju ovi sistemi jeste glasova kontrola. Potrebno je samo da "naredite" sistemu šta da uradi i za nekoliko sekundi Vaša želja će biti ispunjena.

Između ostalog, FIBARO se brine i o ličnoj sigurnosti, kao i za slučaj požara, poplave ili provale. Takođe, pomaže starijima, deci i osobama ograničene pokretljivosti u svakodnevnom životu. 

FIBARO sistemi, pored ostalog, pružaju i uštedu u energiji, čak od 23%.

 

 

Možete nas kontaktirati putem telefona: 011/213 71 63 ili pošaljite email na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. za sve informacije.

 

Postoji i prezentacija na YOUTUBE - 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn