Prijava

Prijavom  za neke ili sve od navedenih programa dobija se najbolji popust za opremu koji će vam omogućiti mnogo bolju zaradu. Takođe se dobija besplatan prevoz, jaka reklama, veća poseta vašeg web sajta, reklamni materijal, police, testeri i mnoge druge pogodnosti.

 

Programi su:

 

BEST BUY – program HD Video Nadzora (AHD tehnologija), HDMI oprema, pogodnost je dosta niska vaša nabavna cena a odličan kvalitet proizvoda;

Kada u pretrazi na našem sajtu kucate "best buy" dobićete sve proizvode iz tog programa. Karakteristika su jako niske cene za dilere sa velikim rabatima.

Taj program se sastoji, prvenstveno od kompletne opreme za video nadzor, zatim sledi HDMI oprema itd ... više detalja

 

LED CORNER –program LED rasvete a spcijalno LED sijalica kao najprodavanijih proizvoda, najbolji brend na tržištu V-TAC, 2 godine garancije, odličan odnos cene i kvaliteta, police, testeri.. itd.;

 

LED CORNER program će u vašoj firmi povećati promet, poboljšati posetu vašeg sajta, poboljšati marketing i smanjiti troškove nabavke. - više detalja

 

 

NETWORK – program mrežne a pogotovo bežične opreme, TP-Link, MikroTik, Ubiquiti, Draka, kablovi UTP, STP, FTP kategorija 5e, 6, 7 u svim bojama i dužinama, rack ormani, konektori RJ-12, RJ-45, alat za mrežnu opremu.... itd. Izdvajamo TP-Link CORNER kao izuzetno povoljnu opciju za vašu dalju prodaju.

 

Ukoliko ste zainteresovani pošaljite email na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili pozovite na
011/213 55 20.

 

POPUSTI

Kako da ostvarite stalan popust (samo za dilere):

Ako pravite neke redovne promete kod nas na nedeljnom, mesečnom ili tromesečnom nivou odobravamo dilerski popust. 

Tablica kategorija proizvoda. A, B, C i I kategorija ima najbolje popuste, V kategorija nešto manje popuste.

Naziv Kategorija
BEST BUY - EXTRA POPUST A
V-TAC Led rasveta B
Gembird, VCOM, Gigatech C
TP-Link I
Vivotek II
Mikrotik III
Ubiquiti IV
Sve ostalo V
Hikvision Hikvision

LED CORNER

LED CORNER program je namenjen firmama koje žele da uvrste LED rasvetu u svoj prodajni program a posebno sijalice kao najprodavanije proizvode.

U ovom programu firme dobivaju:

- policu za LED sijalice

- tester za LED sijalice

- velike rabate za dalju prodaju za kompletnu LED rasvetu

- besplatnu dostavu

- podršku

- 2 godine garancije

- jaku reklamu

- reklamni materijal

Pošaljite prijavu na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili pozovite na telefon 011/213 55 20

FILM koji detaljno objašnjava LED CORNER program:

 

TP-Link Corner program je namenjen firmama koje se bave prodajom računara i računarske opreme.

Uključite se u TP-Link Corner program u kome dobijate:

  • dobru reklamu
  • dodatne popuste
  • besplatan prevoz
  • obuku osoblja
  • podršku za kupce
  • prodajne makete
  • veću posetu vašeg sajta
  • više projekata
  • reklamni materijal
  • ... i još mnogo toga ...

Kako se uključiti u TP-Link Corner program?

-  pošaljite email na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
- pozovite nas: 011/213 71 63

Opremite vaše "ćoše" TP-Link proizvodima. Prepustite ostale teške poslove nama: logistiku, marketing, podršku, reklamacije ...

Primeri uspešne saradnje:

JAGODINA - START RAČUNARI

START RAČUNARI sa više radnji u Jagodini i okolini su rešili, takođe da opreme svoje "ćoše". Kao što vidite sa slika, mladi vlasnik je uspešno započeo svoj biznis i iz godine u godinu beleži uspehe. Radnje su vrlo elegantno i sa ukusom opremljene i takođe se mnogo pažnje posvećuje kupcima.

START RAČUNARI d.o.o. 
Branka Radičevića 9/G4; +381 35 240665; www.startracunari.com

U Jagodini smo uspeli da napravimo jedan dobar posao. Opremili smo jednu školu sa više desetina TP-Link kamera. Start Računari su dobili punu podršku sa naše strane i instalacija je prošla uspešno. Škola se odlučila za TP-Link kamere, prvenstveno zbog Start Računara i njihove visoko kvalitetne usluge i poslovnosti a zatim zbog kvaliteta i cena kamera.

Škola je opremljena sa kamerama TP-Link TL-SC3130 koje su IP. Vlasnik škole može, sa bilo kog mesta, na planeti, preko svog mobilnog, da ima uvid, (LIVE), u dešavanja u svojoj školi.

Zamislite, koliki bi bio trošak, za instalaciju i opremu, da se sve to uradilo sa zastarelim, analognim kamerama. Bilo bi potrebno napraviti novu mrežu kablova i to duplo. Ovako, sa IP kamerama je sve prošlo jednostavno i samo smo se "nakačili" na postojeću LAN mrežu a škola je dobila jeftin i kvalitetan video nadzor.

 

 

PLEROMA - LOZNICA

U Loznici smo zajedno sa Pleromom izašli na teren i našli najbolje rešenje kako da se jedan motel "pokrije" sa Wireless signalom. Tu smo obučili osoblje, firme Plerome i zajedno podesili opremu. Na osnovu ovog urađenog posla Pleroma je dobila još poslova. Uputili smo par menjačnica iz Loznice, koje su tražile video nadzor, da se obrate Pleromi a ona je uspešno završila i taj posao.

Bengazi - Game Box iz Niša je dobio kompletnu paletu TP-Link uređaja u svojoj firmi.

E-Computers, Sonta koji se bavi internet provajdingom je preko nas dobio, po pristupačnim cenama, opremu za kućne mreže za svoje korisnike.

Rabbit Co, Beograd redovno, gotovo dnevno, dobija od nas poslove instalacije rutera, kamera i ostale mrežne opreme na teritoriji Beograda.

S poštovanjem

NEBO

Podelite na:

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn