Prijava
E-news lista = info o novinama i popustima.

TP-Link NC200 Wireless Cloud IP kamera, 0.3 Mpix VGA @20 fps, MJPEG, mikrofon, FTP i e-mail dojava alarmaTestirali smo kameru TP-Link NC200 Wireless Cloud IP kamera, 0.3 Mpix VGA @20 fps, MJPEG, mikrofon, FTP i e-mail dojava alarma, softver za 36 kamera, tpCamera App za Android iOS.

Namena ove kamere je da se jednostavno poveže na CLOUD (oblak) TP-Link-ovog sajta www.tplinkcloud.com i da bilo gde uvek imate pristup kameri. Sve se instalira krajnje jednostavno. Sav softver se preuzima sa sjta www.tplinkcloud.com/download. Po instalaciji softvera, program sam nađe kameru na mreži i onda vam traži da se registrujete na TP-Link Cloud sajtu. Kamera je veoma lagana.

Za pregledanje na računaru je najbolje koristiti Internet Explorer gde se po logovanju na sajtu www.tplinkcloud.com dobije slika sa kamere, uz prethodnu instalaciju nekih dodataka za IE. Za pregledanje slike na androidu smo instalirali tpCamera App koji smo našli na App store-u. Kod ove aplikacije za android smo imali malo problema jer se javljala greška prilikom logovanja na Cloud sajt. Grešku smo jednostavno otklonili tako što smo uradili update aplikacije i posle je sve proradilo normalno. Velika prednost ove aplikacije što se može i slika i zvuk snimati direktno na mobilnom aparatu.

Nema više potrebe za fiksnim IP adresama ili DDNS-ovima i beskrajnim podešavanjima rutera i otvaranjem naloga na raznim besplatnim sajtovima. Sve je urađeno krajnje jednostavno.

Test uradio: NEBO team - www.nebo.co.rs

 

više detalja - želite da kupite?

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn