Prijava
E-news lista = info o novinama i popustima.

TP-Link TL-SC3230N bežična samostojeća IP kamera, 1.3 Mpix VGATest ove kamere je uradio časopis "Svet Kompjutera" u broju 3/2014 (mart / strana 41 www.sk.rs). Autor članka Petar Lončarević. Prenosimo deo članka:

"Od softvera uz kameru stiže IP Search i Surveilance Manager. IP Search služi za pronalaženje kamera u mreži, osnovna podešavanja za LAN i WAN, a može se videti i umanjeni prikaz Live Feeda u MJPEG formatu. Surveilance Manager je ozbiljna alatka koja može da posluži za pregled čak do šezdeset četri kamere istovremeno. Pored tog pregleda, može se gledati jedna, četiri, šest, devet, šesnaest ili trideset dve kamere kako u prozoru, tako i u Fullscreen režimu rada. Kada smo u pregledu sa više kamera, povećanje bilo koje se vrši duplim klikom. Što se naprednijih opcija tiče, može se učitati plan prostora, importovati i eksportovati podešavanja, čitati Log, podešavati alarm za Motion, po bloku, bluru ili pomeranju kamere, snimanje na više memorijskih lokacija, e-mail obaveštavanja sa slikom ili slanje na FTP server. Posebno bismo istakli prednosti mogućnosti rada na više monitora i upotreba džojstika za upravljanje. TP-Link je ovde kroz softver predstavio lepo rešenje - kako za manje potrebe, tako i za veće"

 

Kamera je nedavno došla na naše tržište (januar 2014) i sudeći po prodaji i komentarima kupaca ovo je dugo očekivano rešenje za IP Wireless video nadzor u HD rezoluciji 1,3 Mpx. Ima i Micro SD slot pa je moguće direktno snimati na memorisjku karticu.

poručite - više detalja

NEBO

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn