Prijava
E-news lista = info o novinama i popustima.

Testirali smo koliko je lako podesiti i koliko dobro radi TP-Link TL-WR843ND kao klijent i AP, takozvani WISP client ruter mod. On je po defaultu (osnovi) namešten da radi u tom modu, Povežete, kablom, kompjuter za LAN port rutera (žuti portovi) i uđete u njegov meni.

Kada uđete u njegov meni idete na opciju Wireless - Wireless settings, kao dole na slici.

U polju imate dugme "Survey" i kada kliknete na njega tu dobijate spisak wireless mreža (slika dole) koje vidi ruter i koje su ustvari vaši WISP (internet provajderi).

Izaberete ko je vaš provajder (izvor interneta - WISP) i kliknete na "Connect". Vraćate se na prozor (slika gore) gde pod Client Setting SSID se pojavljuje izabrano ime wireless mreže koja je vaš izvor. Ukoliko taj provajder WISP ili izabrana wireless mreža, vaš izvor, ima neku zaštitu nju unosite u meniju (slika gore).

Pod "AP Setting - Local SSID" se unose podaci i naziv vaše lokalne wireless mreže, naziv za vaš lokalni kućni Wi-Fi.

U ovom preimeru smo izabrali da nam je izvor interneta Client settings SSID: NEBO, dakle na taj izvor interneta se "kačimo". Naša lokalna (kućna) mreža i njen naziv se upisuje pod "AP setting Local SSID" i nju smo nazvali "test". Posle setovanja klikne se na dugme SAVE i sve je zapamčeno. Za celo ovo podešavanje nam je trebalo par minuta. Sasvim stabilno je radila ova funkcija TP-Link TL-WR843ND rutera, za svaku preporuku.

poručite - više detalja

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn