Prijava
E-news lista = info o novinama i popustima.


Mini DVR snimač (DVR = Digital Video Recorder) za analogne kamere koji prima MicroSD karticu ili kako se još zove TF kartica. Vrlo jednostavan uređaj sa kojim se lako upravlja. Situacije u kojima se može upotrebiti su neogranićene. Testirali smo ga nekoliko dana u našoj firmi i došli na ideju da ga uporedimo, kada se doda uz analognu kameru, sa IP kamerom (TP-Link TL-SC3230) koja prima, isto tako, MicroSD karticu i koja može da snima. Mini DVR ima jedan (BNC) Video-in i jedan Video-out. Snima samo jednu kameru i može se direktno priključiti na A/V video-in vašeg televizora.

Testirali smo Mini DVR sa Anza analognom kamerom (AZ858M mini Dome) i koristili smo MicroSD (TF) memoriju (4GB GoodRam). Uz Mini DVR dolazi CD sa programom iDVR Player, koji služi za pregledavanje snimaka na vašem računaru (laptopu/PC-u). MicroSD karticu smo pročitali na našem PC-u preko MicroSD card readera (Modecom Card Reader).

Snimak se može pregledavati i preko samog Mini DVR uređaja. Mini DVR na sebi ima multifunkcionalni prekidač sa kojim se lako upravlja sa snimkom. U upustvu stoji da Mini DVR maksimalno prima karticu od 16GB i da se na nju može snimiti do 40-50 dana.

  Mini DVR + Anza AZ858M TP-Link SC3230
snimanje na MicroSD da da
prima maksimum GB 16 32
snimanje zvuka - da
LAN/mreža - da
spremna za internet - da
rezolucija 352 x 288 1280 x 1024
cena paketa* 66€ 89€

 

* Napomena: Kompletan paket u slučaju Mini DVR (39,80€) + kamera Anza AZ858M (17,15€) obuhvata i dva dodatna adaptera za struju od po 1A koji koštaju po 4,4€, te ukupna cena ovog paketa iznosi 66€. TP-Link SC3230 IP kamera dolazi u paketu sa adapterom i u sebi ima ugrađen snimač.

Na kraju testiranja došli smo do zaključka da je ova kombinacija, Mini DVR snimač + analogna kamera, dosta jeftinija. Normalno, IP kamera TP-Link SC3230 je daleko naprednija tehnologija ali samim tim i skuplja. Na primer, ova kombinacija, Mini DVR + analogna kamera, je idealna ako posedujete vikendicu u kojoj nemate internet a imate potrebu da snimate dešavanja. Ubaciite jednu memorijsku karticu od 16GB i snimate 40-50 dana.  Kada posetite svoju vikendicu, jednom u nedelju dana ili jednom mesečno, možete lako pregledati snimak i poneti ga sa sobom.

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn