Prijava
E-news lista = info o novinama i popustima.

TP-Link M5350 3G bežični ruter sa ugrađenim 3G modemomTest ovog uređaja je uradio časopis "Svet Kompjutera" u broju 3/2014 (mart strana 43 www.sk.rs) Autor članka Petar Lončarević. Prenosimo deo članka:

"Posebno bismo istakli da su se podešavanja za internet rešila automatski nakon otključavanja SIM kartice PIN-om - uređaj je sam popunio potrebna podešavanja za testnu SIM karticu koju smo koristili.

Na testu internet konekcije postignut je pristojan rezultat - protok se kretao oko 12 Mbit/s za preuzimanje podataka i oko 2 Mbit/s za slanje podataka. S obzirom na to da se ovde radi o realnim uslovima, prilično smo zadovoljni postignutim rezultatom, ali napominjemo da oni mogu varirati u odnosu na lokaciju upotrebe."

Baterija u ovom uređaju je 2000 mAh a uz njega se dobija napojni adapter koji se preko USB porta povezuje kablom na uređaj. Uređaj je napravljen od vrlo kvalitetne plastike i na sebi ima mali OLED displej visokog kontrasta. Ovaj uređaj je pravo rešenje za putnike koji imaju potrebu da dele internet sa drugima. Mali problem ovog uređaja je nešto viša cena ali on definitivno nalazi svoju primenu. Dovoljo je kada odete na letovanje da kupite neku SIM karticu koja dozvoljava prenos podataka tj. internet protok i ubacite je u ovaj uređaj. Tako podelite jeftino internet sa svojim prijateljima. Često wireless internet postoji samo na recepciji hotela dok je u sobama slab signal.

poručite - više detalja

NEBO

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn