Prijava
E-news lista = info o novinama i popustima.

NAJMANJI WIRELESS RUTER NA SVETU

150Mbps Wireless N NANO Router TL-WR702N je ruter izuzetno malih dimenzija. Kako je stigao kod nas 14.2.2012 odmah smo ga testirali. Prvo što nas je privuklo kod njega je izuzetno malo i vrlo simpatično pakovanje.

Najbolje pakovanje do sada od TP-Link proizvoda. Ima 100mW snage i sasvim dovoljan je za recimo stan od 50-tak m2.

Kod nas u firmi je u svim mestima pružao dovoljan Wi-Fi signal pa čak i izvan firme smo uspevali da se ukonektujemo. On po default-u dolazi preinstaliran u AP modu tako da je dovoljno da ga uključie na postojeći ruter. Već dolazi podešen sa Wi-Fi zaštitom a password koji je fabrički setovan vam se nalazi pozadi rutera.

 

 

Ovo je pravo rešenje za ljude koji putuju i često nailaze na situacije gde im je u hotelskoj sobi slab wireless signal ili ga nemaju uopšte. Prostim priključenjem ovog rutera na mrežni port u vašoj sobi dobijate wireless internet.

Dolazi sa predefinisanom adresom 192.168.0.254 što je izvanredno jer se lako može iskoristiti ako imate recimo ADSL ruter koji nije wireless te jednostavnim priključenjem na LAN port dobijate i Wireless bez dodatnih setovanja. Ranije je TP-Link sve svoje proizvode isporučivao sa predefinisanom IP adresom 192.168.1.1 pa je to malo komplikovalo situaciju za instalaciju na postojeće ADSL rutere koji nemaju Wireless. Sada uređaji kao što je ovaj najmanji ruter na svetu i recimo model WR340G dolaze sa drugačijom adresom od najčešće korištene 192.168.1.1 te nema konfilikata.

Kako izgledaju meniji u samom ruteru možete pogledati ovde.

Ako želite da ga naručite kliknite OVDE.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn