Prijava
E-news lista = info o novinama i popustima.

Bilo da ste vlasnik lanca restorana, lokalnog kafića, vodite hotel ili organizujete venčanja i poslovne konferencije, znate koliko je bitan dobar i kvalitetan Internet.

Vaši gosti i posetioci su ti koji će se zakačiti na mrežu čim uđu u lokal i, kako pokazuju istraživanja, izuzetno im je važno da signal bude pouzdan.

Zamislite samo frustraciju tinejdžera koji ne može da postuje na instagram #photooftheday ili poslovnog čoveka koji ne može da pošalje izveštaj i mejl koji se od njega očekuje.

 

Imajući to u vidu, za Vas smo osmislili sledeća četiri paketa za unapređenje i proširenje poslovanja:

 

  1. Hotel WiFi – usluga koja će ispuniti očekivanja svakog vašeg gosta i koja je dorasla potrebama vašeg poslovanja. Sami birate šta vam treba, od mnoštva opcija- od odvajanja internet mreže (do 8 mreža) za hotel i goste, preko ograničenja internet konekcije po vremenu, brzini i/ili količini iskorišćenog sadržaja, personalizacije portala dobrodošlice, do mogućnosti pružanja internet konekcije gostima putem vaučera.

 

  1. Cafe WiFi – paket za manje ugostiteljske objekte, u okviru kog možete ograničiti Internet konekciju, personalizovati portal dobrodošlice, odvojiti konekciju za kasu, zaposlene i goste, ubaciti šifru za WiFi na račun, zabraniti određene servise (od YouTube-a i Facebook-a do sajtova za odrasle), i to sve za samo 890 dinara mesečno!

 

  1. Enterprise WiFi – usluga za firme i kompanije u okviru koje se, pored opcija za odvajanje mreže, ograničenja konekcije i zabrane pojedinih servisa, može raditi i kompletna sistemska administracija.

 

  1. Event WiFi – iznajmljivanje mrežne opreme za bilo koji događaj: sajam, konferenciju, predavanje, naučni skup, sportski događaj, tribinu, venčanje, i slično. Oprema se, uz instalaciju, konfigurisanje i testiranje, vraća po završetku događaja, a u cenu je uračunato i nadgledanje mreže tokom perioda iznajmljivanja. Mi brinemo o kvalitetu signala, jer vi već imate dovoljno stvari o kojima vodite računa.

 

Svaki paket usluga se sastoji od projektovanja mreže, instalacije profesionalne mrežne opreme, konfiguracije, održavanja, monitoringa, tehničke i korisničke podrške 24 sata dnevno, svih 365 dana u godini, kao i rešavanja svih vrsta internet/WiFi problema u najkraćem mogućem roku. Ugovorna obaveza je na period od onoliko meseci koliko Vama odgovara.

 

Zato, uložite u kvalitetne uređaje koji će vam doneti pozitivne ocene i veći broj poseta. Kontaktirajte nas, kako bismo zajedno našli paket koji najbolje odgovara Vašem poslovanju.

 

mOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn