Prijava
E-news lista = info o novinama i popustima.

Kao što je standard imati struju, vodu u objektu, danas se među sve to ubraja i postojanje wi-Fi mreže. I to ne bilo kakve, već kvalitetne mreže!

Ukoliko se radi o smeštajnim jedinicama, potrebno je obezbediti gostima kvalitetan signal, jer današnji turisti više nego ikada koriste internet preko svojih tableta i mobilnih telefona. Kako turisti dele fotografije i video materijale na svoje društvene mreže, koje su sve kvalitetnije pa tako i puno većeg kapaciteta (MB), važno je osigurati da WiFi bude brz i sposoban da upload-uje velike slike u trenutku, pogotovo kada se na mrežu priključi više gostiju, kako ne bi došlo do preopterećenja mreže.

Ako nemate besplatni WiFi signal ili je veza spora i loša, nema ni slika koje turisti kače i na taj način vas reklamiraju, a isto tako niti dobre recenzije.

Da li vam je cilj da dobijete dobru recenziju? Želite da se bavite iznajmljivanjem soba i apartmana i na taj način da ostvarite dodatne prihode? Želite zadovoljne goste?

Ako je odgovor na sva ova pitanja DA, onda je cela situacija oko potrebe WiFi u vašem apartmanu sasvim jasna. Ako niste omogućili svojim gostima besplatni WiFi, uskoro možete staviti ključ u svoja vrata apartmana. Gosti preko booking portala traže smeštaj, stoga ako nemate uslugu besplatnog WIFi-a – nemate ni gostiju, jer će svako samo preskočiti vaš apartman, iako imate vrhunski uređen apartman s najboljim pogledom na more.

Kako ne biste imali problem sa wi-Fi mrežom i kako biste obezbedili kvalitetnu uslugu, smeštaj i dobru konekciju, ne oklevajte da nas kontaktirate putem mejla: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.i zakažete besplatan sastanak, na kojem ćete se sa našim kolegom konsultovati oko najboljeg paketa za vaše potrebe!

 

 

гидра официальный сайт

зайти на официальное зеркало гидры

гидра сайт анонимных покупок

что делать если не заходит на гидру

как выиграть в рулетку на гидре рулетка на гидре

Гидра официальная

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn