Prijava
E-news lista = info o novinama i popustima.

 

Konačno je stiglo leto. Vreme je za zaslužen godišnji odmor i uživanje na raspustu. Ako idete na letovanje, morate da brinete o puno stvari i, koliko god bili uigrani, uvek imate onaj osećaj da ste nešto zaboravili, mogli ranije da uradite ili da prosto neke stvari ni nećete stići da završite.

A zašto biste brinuli?

Današnja tehnologija je vaš pouzdan saveznik koji zaista može da vam olakša život.

I upravo takvu tehnologiju možete naći u Nebu!

 

- ALARMI i VIDEO NADZOR NA POPUSTU - LETUJTE BEZBRIŽNO
- INSTALACIJA VIDEO NADZORA NA POPUSTU 50%
- KAMERE ZA VOZILA NA POPUSTU - VOZITE SIGURNO
- ENERGIJA NA PLAŽI DA NE FALI - POWERBANK OPREMA 
- WI - FI DA VAS PRATI SVUGDE - 3G/4G RUTERI
- MEMORIJE NIKAD DOSTA - SD CARD
- ZABAVITE SE NA PLAŽI - SNIMCI IZ VAZDUHA - DRON
-
POJAČAJTE WI-FI - RANGE EXTENDER
-
DA LI STE ISKLJUČILI ... - SMART PLUG
- OHLADITE VAŠ RAČUNAR - DEEP COOL

 

 

 

VIDEO NADZOR i ALARMI 

Bićete van kuće 10 dana?

Ukoliko je odgovor na ovo pitanje DA, Nebo zna šta vam treba.

Da biste mirne duše ostavili svoj dom, potreban vam je dobar video nadzor. Sky video nadzor i Smanos alarmi, koji su trenutno na popustu u našem online shopu, su najbolja kombinacija za vaš miran san. Uz ova dva uređaja, tehničari Neba će instalirati opremu po duplo manjoj ceni! Sa kvalitetnim video nadzorom i alarmom, koji će čuvati vašu kuću dok ste na odmoru, moći ćete u potpunosti da se opustite.

 

 

USLUGA JEFTINIJA 

Usluga instaliranja video nadzora je na ULTRA POPUSTU OD 50%

 Idete kolima na put? VOZITE SIGURNO

I ovde vam možemo pomoći. Znate i sami zbog čega se uzima osiguranje- za ne daj Bože. Za dodatnu sigurnost, pogotovo kada idete van grada ili zemlje, ugradite kameru na kontrolnu tablu. Evo jedne zamišljene, ne-dogodilo-se-nikom situacije – ako vam se neko zakuca u gepek, vi ste krivi. To jest, to je mišljenje većine policajaca i osiguravajućih društava, kako kod nas, tako i u inostranstvu. Ali, sa snimkom sporne situacije, to uopšte ne mora biti tačno. Dakle, Nebo  kamera za vozilo vas može spasiti od zlonamernih ljudi koji žele da iskoriste turiste, a može vam poslužiti i za zanimljivo dokumentovanje putovanja.

 

Boravak na plaži? - POWERBANK OPREMA

Vaše dete se konačno osmelilo da zapliva bez vaše pomoći, trčite po telefon da uslikate ili još bolje, snimite ovaj fantastičan trenutak, kad ono... baterija na 10%! Poneli ste laptop da biste mogli da radite, ali ste zaboravili da napunite bateriju tokom noći. Čitate knjige preko elektronskog čitača da biste smanjili prtljag u koferu, ali još uvek nemate naviku da ga ostavite na punjaču. Sve se to može desiti, svakom od nas. A rešenje za sve ove, i mnoge druge situacije, ima Nebo powerbank oprema.

 

Bilo kuda – WiFi svuda! - 3G/4G RUTERI

 

Da ne biste zavisili od WiFi signala na plaži i u sobi, kada stignete na destinaciju, kupite sim karticu i ubacite je u Nebo bežični ruter! Ovaj mali, praktični uređaj možete uvek nositi sa sobom, i imaćete internet na bilo kom uređaju za sebe i svojih 10 prijatelja ili članova porodice. Slobodno browsujte na plaži, radite kada god je potrebno, kačite slike morskih koktela i ne brinite o računu u roamingu uz naše 3G/4G rutere.

MEMORIJE NIKAD DOSTA - SD CARD

Ne zaboravite na uspomene!

Po koja slika pre polaska, pa na prvoj pauzi, pa snimak-dva najboljih momenata sa puta i, ode 30% memorije, a niste ni stigli na more! Nećete sigurno brisati slike sa telefona dok ih lepo ne pregledate, kad se slegnu utisci. Da biste mogli da slikate na miru, uhvatite talase iz svih uglova, i snimite svaku ludost koja vam se desila, uzmite SD karticu iz Neba i uživajte!

 

5793

 

ZABAVITE SE NA PLAŽI - SNIMCI IZ VAZDUHA - DRON

Najbolja zabava na plaži!

Dronovi su odlična zabava za mlađe i za starije! Ove „igračke“ opremljene su kamerom koja može da pravi fotografije i snimke na kojima će vam svako pozavideti! Ovekovečtite sjajne trenutke iz ptičije perspektive uz pomoć drona iz Neba.

 

 

 

POJAČAJTE WI-FI - RANGE EXTENDER 

Vraćate se na mesto u kom ste već bili, tako da dobro poznajete okolinu, imate zapamćene WiFi šifre restorana i taverni.. Iskoristite dodatno ovu prednost i ponesite sa sobom Nebo range extender! Naši bežični ekstenderi dometa Internet signala omogućiće vam da, ako ste dovoljno blizu, hvatate signal iz sobe na plaži! Dakle, ako idete u mesto o kom već imate neke informacije, iskoristite ih maksimalno, i uštedite vreme i novac.

 

 TP_Link_RE450_AC_58c6bd20eb3c0.png

 

 DA LI STE ISKLJUČILI ... - SMART PLUG 

Večitom pitanju “da li sam zaboravila da isključim peglu” priključuju se mnoga druga- da li rade ringla, kompjuter, tv, ventilator... znate i sami da ste ih verovatno sve isključili, ali crv sumnje se uvukao u glavu taman kada ste kretali na put, i gotovo je! Kako vam crne misli ne bi kvarile letovanje, montirajte pametne utičnice iz Neba i kontrolišite ih sami, uz pomoć aplikacije na vašem telefonu. Evo ideje- u jednu od njih obavezno uključite klimu ili ventilator, pa je aktivirajte na putu kući, kako bi vas dočekao prijatno rashlađen vazduh.

 OHLADITE VAŠ RAČUNAR - DEEP COOL

Odaberte najbolji cooler za vaš kompjuter i obezbedite svom tehnološkom mezimcu hlađenje kakvo zaslužuje u vrelim letnjim danima. Uz raznoliku ponudu ventilatora, hladnjaka i coolera iz Neba, svaki računar može da se rashladi kao da brčka nogice u Dunavu!

 613561366125

 

Bilo da putujete ovog leta ili planirate da se opuštate kod kuće, bacite pogled na našu letnju akciju i nađite proizvod koji nabolje odgovara vašim potrebama!

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn