Prijava
E-news lista = info o novinama i popustima.

IMATE PROBEM SA WI-FI-jem?

GOSTI VAM SE ŽALE NA WI-FI?

 

Ne može više od 20 gostiju da se “nakači” i već posle nekoliko prijavljenih padne sistem?

 

NEBO ima rešenje za Vas... profesionalni sistem Wi-Fi-ja sa vrhunskim uređajima i podrškom 24/7....

Kontakt za sve informacije: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili 063/8331719.

 

U sinergiji sa firmom koja više godina uspešno rešava Wi-Fi probleme u Americi, Kanadi, Norveškoj i ostalim zapadnim zemljama, rešili smo da napravimo ponudu za Srbiju sa veoma pristupačnim cenama.

Brigu o Vašem Wi-Fi sistemu prepustite nama! 

Mi ćemo znati za bilo koji problem pre Vas preko monitornig sistema 24/7. 

 

 

 

Kako današnje poslovanje ne možemo da zamislimo bez brzog, pouzdanog i bezbednog interneta, naše usluge vam mogu biti od velike pomoći da unapredite i proširite poslovanje. U saradnji sa našim poslovnim partnerima NEBO ITS iz Beograda razvili smo saradnju na visokom nivou kako bismo našim klijentima instalirali samo najbolju i profesionalnu mrežnu opremu.

Naša ponuda se, između ostalog, sastoji od četiri paketa usluga:

  1. Hotel WiFi – ukoliko želite da vam se gosti osećaju prijatno, da nesmetano obavljaju posao zbog koga su odseli u vašem hotelu i da se uvek rado vraćaju, a da pri tom dobijete što veću ocenu i pohvale na sajtovima i formima ovo je pravi paket za vas! Po povoljnoj mesečnoj pretplati dobićete kompletnu uslugu koja će zadovoljiti sve zahtevne internet potrebe vaših gostiju, ali i potrebe vašeg poslovanja. Ovaj paket usluga se sastoji od projektovanja mreže, instalacije profesionalne mrežne opreme, konfiguracije, održavanja, monitoringa, tehničke i korisničke podrške 24/7/365, kao i rešavanje svih vrsta internet/WiFi problema u najkraćem mogućem roku. Takođe, nudimo i mogućnost odvajanja internet mreže (do 8 mreža) za hotel i goste, ograničenje internet konekcije po vremenu, brzini i/ili količini iskorišćenog sadržaja, personalizacija portala (portal dobrodošlice!), mogućnost pružanja internet konekcije gostima putem vaučera, kao i mnoge druge mogućnosti na zahtev korisnika. Ugovorna obaveza je na period od onoliko meseci koliko korisnik želi.  Ukoliko neki problem ne možemo da rešimo daljinskim putem, dolazimo kod vas u najkraćem mogućem roku (4-8 sati najviše).
  2. Café Wi-Fi – jedinstveni paket za potrebe manjih ugostiteljskih objekata (restorana, kafea, kafana…) i manjih smeštajnih kapaciteta (prenoćišta, apartmani, manji moteli, hosteli i dr.). Ponuda obuhvata mogućnost ograničenja internet konekcije po vremenu, brzini i/ili količini iskorišćenog sadržaja, personalizacija portala (portal dobrodošlice!), odvajanje konekcije za kasu, zaposlene i za goste (do 8 mreža), mogućnost dobijanja šifre za WiFi na računu, zabrana pojedinih servisa (najčešće su to zabrane za zaposlene ili goste koji koriste FB, Youtube, razni portal, i drugo) Ovaj paket usluga se sastoji od projektovanja mreže, instalacije profesionalne mrežne opreme, konfiguracije, održavanja, monitoringa, tehničke i korisničke podrške 24/7/365, kao i rešavanje svih vrsta internet/WiFi problema u najkraćem mogućem roku. Iznos mesečne pretplate ove usluge je samo 890,00 dinara. Ugovorna obaveza je na period od onoliko meseci koliko korisnik želi. Ukoliko neki problem ne možemo da rešimo daljinskim putem, dolazimo kod vas u najkraćem mogućem roku (4-8 sati najviše).   
  3. Enterprise WiFi – poseban business paket za kompanije i firme koji obuhvata kompletnu uslugu koja se ogleda kroz projektovanje mreže, instalaciju, konfiguraciju i održavanje profesionalne mrežne opreme, tehničke podrške i monitoringa mreže 24/7/365. Ugovorna obaveza je na period od onoliko meseci koliko korisnik želi. Na zahtev klijenata radimo i kompletnu Sistemsku administraciju (Instaliranje i održavanje Sistema i drugo..)
  4. Event Wi-Fi – obezbeđivanje WiFi konekcije uz mogućnost rentiranja naše mrežne opreme za sve vrste konferencija, sajmova, stručnih predavanjima, naučnih i drugih skupovima, sportskih događaja na stadionina i sportskim dvoranama/halama, skupovima na javnim mestima i drugim događajima u vremenskom intervalu tokom trajanja pomenutih događaja. U povoljnu cenu Event WiFi paketa uračunato je: iznajmljivanje opreme na određeni period, instalacija, konfigurisanje i testiranje mrežne opreme kao i nadgledanje i održavanje mreže tokom celokupnog trajanja određenog događaja

 

S obzirom na to da loš internet može biti loša reklama za poslovanje, nemojte oklevati da nas kontaktirate. Prepustite nam da o internet problemima mi brinemo umesto VAS!

 

 

официальная ссылка на гидру

зайти на рабочее зеркало гидры

гидра сайт анонимных покупок

Гидра маркет tor.gidra2web.org

Гидра онион как зайти через тор на гидру

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn